Iskanje

Kontakt

Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

Dol. Boštanj 22a
8294 Boštanj

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

 

 

 

 

ZD,link2

 

 

 

 

 

 

 

 

checkblueTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

(če želite biti obveščeni o novostih na naši spletni strani in aktualnostih, pošljite sporočilo)

 

  checkblueo spletni strani
       (pravno obvestilo)

O strani (pravno obvestilo)

20letspletnestrani

Lastnik domene www.drustvo-vinogradnikov.sioz. spletne strani, je Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj, aktivna je od februarja 2001. Na internetni splet je bila postavljena z namenom informiranja članov društva in širše javnosti, ki jih zanimajo objavljene vsebine. Posredovati vam želimo informacije o našem delu, poročati o uspehih naših članov na ocenjevanjih vin, vas pravočasno obveščati in povabiti na prireditve in strokovna srečanja, ki jih pripravljamo, preko spletne strani želimo promovirati naše kraje, vinogradnike in naša vina ter vam ponuditi aktualne informacije ter povezave, povezane z vinarstvom, vinogradništvom in aktualnih dogodkih.

Želimo, da v najkrajšem času prejmete potrebne informacije, zato so posamezne vsebine oblikovane enostavno, pregledno in jih ne obremenjujemo s preveliko količino grafičnih in multimedijskih dodatkov. Spletna stran vsebuje povezave do drugih sorodnih spletnih strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, kot tudi ne za njihovo morebitno neprimerno politiko do obiskovalcev. V Upravnem odboru DV Sevnica-Boštanj, odgovornem za našo spletno stran se trudimo, da so objavljene informacije verodostojne in ažurne. Kljub vsemu je naša kazenska in civilna odgovornost za morebitne nenamerne napačne informacije izključena. Informacije iz spletne strani uporabljate na lastno odgovornost.

spletniportalKopiranje vsebin ali podatkov iz spletne strani dopuščamo le za osebno rabo, javno prikazovanje oz. uporaba gradiva iz naših strani v drugih spletnih aplikacijah in javnih gradivih pa je dovoljena z našim soglasjem in z navedbo vira. Brez našega soglasja dopuščamo postavitev povezave iz drugih na našo spletno stran.

Spletna stran uporablja "piškotke", konkretno za spremljanje in analizo obiskov spletnih vsebin na naši domeni. Spletne strani odložijo v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo "piškotki". Za potrebe merjenja obiska spletnih strani pridobimo s piškotki informacije o tem, kako in katere strani na spletnih straneh obiskujejo ljudje v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani. Več o tem lahko preberete tudi TUKAJ

Marca 2018 smo prikaz spletne strani prilagodili za uporabo na pametnih telefonih. Spletna stran je prilagojena tudi starejšim različicam internetnih brskalnikov, v kolikor se ne prikaže pravilno (zamik v meniju...), boste težavo odpravili s klikom na gumb »Združljivostni pogled«: 8f153c7e-2384-4922-95f6-ae9919063999 34

Ker želimo spletno stran približati našim obiskovalcem in jo kreirati tako, da bo uporabna čim širšemu krogu, bomo veseli vaših sporočil in dobronamernih nasvetov.

Če želite biti obveščeni o novostih na spletni strani in naših aktivnostih preko elektronskih obvestil, nam zaupajte vaš e-naslov - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.! Varujemo tajnost osebnih podatkov in jih uporabljamo izključno za namene obveščanja. 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih