Iskanje

Kontakt

Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

Dol. Boštanj 22a
8294 Boštanj

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

 

 

 

 

ZD,link2

 

 

 

 

 

 

 

 

checkblueTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

(če želite biti obveščeni o novostih na naši spletni strani in aktualnostih, pošljite sporočilo)

 

  checkblueo spletni strani
       (pravno obvestilo)

Redni letni občni zbor

Društvo vinogradnikov Sevnica - Boštanj je v soboto 25. februarja izvedlo redni letni občni zbor, ki so se ga v Boštanju udeležile številne članice in člani. Program je popestrila skupina Jarica, za pogostitev so poskrbele članice Aktiva žena Boštanj.

Po potrditvi dnevnega reda in zapisnika zadnjega zbora, smo soglasno sprejeli poročila predsednika društva, blagajniško poročilo in poročilo predsednice nadzornega odbora. Z minuto molka smo se poklonili preminuli članici in članom, ki so nas žal zapustili z zadnjem letu. Predsednik društva Jože Simončič se je zahvalil vsem, ki v društvu delujejo in prispevajo k doseganju skupnih ciljev in izpolnjevanju poslanstva, ki mu je zavezano naše društvo. Še posebej je pri tem izpostavil članice in člane upravnega in nadzornega odbora, praporščake, skrbnike društvenega inventarja, poverjenike za pobiranje članarin, urednika spletne strani in vse druge, ki so sodelovali pri izvedenih aktivnostih. Zbor je pozdravil podpredsednik KS Boštanj Tomaž Lisec in kot poslanec Državnega zbora izpostavil še nekatere izzive, s katerimi se ukvarja Odbor za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, v katerem deluje. Sprejet je bil program dela do naslednjega zbora. Med drugimi aktivnostmi ta vključuje 21. pohod po vinskih goricah, strokovno ekskurzijo in vsaj dve strokovni predavanji. Članarina, ki se bo pobirala v naslednjem letu, bo znašala 20 EUR. V zaključku zbora so bile podeljene zlate in velike zlate diplome 41. društvenega ocenjevanja vin, ki je bilo izvedeno februarja letos. Izdan je bil letni bilten, v katerem smo predstavili izvedene aktivnosti in rezultate 41. društvenega ocenjevanja vin. Zbrani so lahko poskusili uvrščena vina.

Preživeli smo prijeten in lep večer v dobri družbi.   

jarica

zbrane so razveselili člani zasedbe Jarica 

Izpostavljamo

Zgodovina društva

knjiga

Ljudje in trta ob sotočju Save in Mirne
strokovna monografija, avgust 2022

o knjigi >>>

Sponzorji društva

 

karsia novi logo
  KZ logo2015KZlogo2021

savaavto

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih