Iskanje

Kontakt

Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

Dol. Boštanj 22a
8294 Boštanj

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

 

 

 

 

ZD,link2

 

 

 

 

 

 

 

 

checkblueTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

(če želite biti obveščeni o novostih na naši spletni strani in aktualnostih, pošljite sporočilo)

 

  checkblueo spletni strani
       (pravno obvestilo)

Srečno in zdravo 2021

srecno 2021

Lepe in doživete božične praznike vam želimo.
Srečno v novem letu, naj bo zdravo in varno.

Veliko uspeha in dobre volje,
v vaših kleteh pa naj zorijo najboljša vina.

 

Društvo od marca letos deluje v kriznih razmerah, zaradi epidemije pa od takrat nismo izvajali javnih prireditev. Kljub vsemu se je tudi v tem času Upravni odbor dvakrat uspel sestati, analizirati stanje in dogovoriti smernice za nadaljnje korake. Predvsem pa člani UO redno komuniciramo preko drugih komunikacijskih poti, ki so nam na voljo. Z vsakim dnem pričakujemo boljše čase, ki bodo zagotovo prišli. Delovni načrti za leto 2020 ne bodo v celoti izpolnjeni, primorani smo bili prestaviti več srečanj, med drugim tudi tradicionalni pohod po vinskih goricah, obisk sejma AGRA in strokovno ekskurzijo. Izvedli pa smo 38. društveno ocenjevanje vin, sodelovali smo pri izboru za županovo vino, na okrnjeni prireditvi Teden cvička in pri predavanju o trgatvi zahtevnega letnika 2019. Na naši spletni strani smo vam posredovali več strokovnih napotkov o prehrani in zaščiti vinske trte ter napotke za izvedbo letošnje trgatve in nego mladih vin. Sploh med trgatvijo in po njej, je bila naša spletna stran zelo obiskana, beležili smo po več 100 ogledov dnevno.

V prvem mesecu novega leta so običajno stekle priprave na izvedbo društvenega ocenjevanja vin in rednega občnega zbora. Še vedno upamo, da bo to izvedljivo spomladi, pa čeprav s kakšno omejitvijo. Ko se bodo epidemiološke razmere izboljšale, pričnemo tudi z organizacijo pohoda, ki ga vsi nestrpno pričakujemo, tudi zato, ker bo jubilejni – 20. To bodo torej naši prvi koraki, ko bomo bolj sproščeno zadihali.

Izpostavljamo

Zgodovina društva

knjiga2zbornik, izdan ob 40 letnici
(marec 2012)

Sponzorji društva

 

karsia novi logo
  KZ logo2015KZlogo2021

savaavto

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih