DV Sevnica-Boštanj - Seja Upravnega odbora

glava mobile

Seja Upravnega odbora

Članice in člani Upravnega odbora smo se sestali na 1. letošnji seji. Pričeli smo jo z minuto molka, v spomin na preminulega praporščaka in aktivnega člana, Blaža Zagrajška.

Na seji, ki so ji prisostvovali tudi člani Nadzornega odbora, smo postavili smernice za bližajoče aktvnosti. O podrobnostih boste članice in člani društva obveščeni po rednih komunikacijskih poteh internega obveščanja, za vašo informacijo pa vam že zdaj posredujemo termine za oddajo vzorcev 38. društvenega ocenjevanja vin in občnega zbora.

In sicer: zbiranje vzorcev vin za društveno ocenjevanje bomo izvedli v sredo, 5. februarja 2020, od 16. do 20. ure v Boštanju (Bife Teraž). Pogoji za sodelovanje, količina vzorca in cena ostajajo nespremenjeni.

Redni letni občni zbor, na katerem bomo tudi podelili odličja za ocenjena vina, pa bo v petek, 21. februarja ob 18. uri, predvidoma v Sevnici.

Članice in člane, ki tega še niste storili prosimo, da poravnate društveno članarino za leto 2020. Znaša 15 EUR, plačate pa jo pri imenovanih poverjenikih (Aleš Germovšek - bife Teraž v Boštanju, Herman Radej, Janez Kodeh in Branko Žibert). Kot običajno, boste članarino lahko plačali tudi ob oddaji vzorcev in na občnem zboru. Poverjeniki imajo za vas pripravljene društvene koledarje, za leto 2020.

V letu 2019 smo sicer izvedli vse planirane aktivnosti, menimo da uspešno. O njih smo izčrpno poročali tudi na naši spletni strani, podrobneje pa bodo analizirane na občnem zboru. Veseli nas, da ste naša prizadevanja tudi v minulem letu nagradili z vašo prisotnostjo in sodelovanjem, z dobro voljo in izraženo podporo. Hvala vsem za izraženo zaupanje in pomoč, to nas spodbuja in zavezuje tudi za naprej. Želimo vas uspešno, veselo in zdravo leto 2020!