DV Sevnica-Boštanj - 17. pohod po vinskih goricah

glava mobile

17. pohod po vinskih goricah

1pohod

Razposajena druščina članic, članov in prijateljev Društva vinogradnikov Sevnica-Boštanj je 13. maja 2017, krenila na 17. pohod po vinskih goricah. Tokrat iz Dolenjega Boštanja, na Ravne, Vrh in v Dobje. Tri slikovite vinske gorice so nas pričakale obsijane s soncem, naše gostoljubne članice in člani društva pa so poskrbeli, da pohodniki nismo bili lačni in žejni. Upravni odbor društva se vsem gostiteljem iskreno zahvaljuje za trud, domače dobrote in promocijo, s katero širimo dober glas o naših vinskih goricah, vinogradniški tradiciji, naših vinih, lepih krajih in o prijaznih ljudeh.

Več o utripu včerajšnjega popoldneva povedo fotografije, zato vabljeni k ogledu fotogalerije, posnel sem jo Milan Simončič. Najdete jo na povezavi FOTOGALERIJA.