Iskanje

Kontakt

Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

Dol. Boštanj 22a
8294 Boštanj

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

 

 

 

 

ZD,link2

 

 

 

 

 

 

 

 

checkblueTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

(če želite biti obveščeni o novostih na naši spletni strani in aktualnostih, pošljite sporočilo)

 

  checkblueo spletni strani
       (pravno obvestilo)

Izvolili smo novega predsednika

predsednik

Na rednem letnem zboru, 14. marca 2015, smo soglasno izvolili novega predsednika društva, Jožeta Simončiča iz Boštanja. Novemu, tj. 6. predsedniku našega društva, smo zbrani člani društva, župan občine Sevnica in predsednik ZDVD, zaželeli uspešen mandat in izrazili polno podporo.

Za predsednika ga je predlagalo več članov društva in Upravni odbor, ki  je predlog pred včerajšnjim glasovanjem utemeljil z dejstvi, da je Jože aktiven član več kot dvajset let, redno se udeležuje društvenih dejavnosti in pri njih prizadevno sodeluje, je poznan širokemu krogu članstva kot marljiv, natančen in dober organizator, s svojimi večkrat nagrajenimi vini in urejenim vinogradom na Okiču pa dokazuje, da je navdušen vinogradnik. Vrsto let je tudi nepogrešljiv član degustacijske komisije v domačem in v nekaterih drugih vinogradniških društvih.

Prepričani smo, da bo s svojim delom združeval in usmerjal naše članice in člane v obeh vinorodnih okoliših ter dostojno zastopal Društvo vinogradnikov Sevnica - Boštanj tudi v naši ožji in širši skupnosti.

Izpostavljamo

Zgodovina društva

knjiga2zbornik, izdan ob 40 letnici
(marec 2012)

Sponzorji društva

 

karsia novi logo
  KZ logo2015KZlogo2021

savaavto

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih