Redni letni občni zbor

zbor2017 0127

V petek, 24. februarja smo v Sevnici izvedli redni letni občni zbor. Udeležile so se ga mnoge naše članice in člani, našemu vabilu so se odzvali tudi gostje, in sicer župan Občine Sevnica, predsednik DV Studenec, predstavnik KS Sevnica in vinska kraljica Slovenije. Na zboru so nastopili pevci iz Trbovelj, "Un`s Trboul".

Več o dogajanju na rednem zboru članic in članov DV Sevnica-Boštanj si lahko ogledate v FOTOGALERIJI.

"Delo društva je bilo v zadnjem letu uspešno, v celoti je bil izpolnjen plan dela, uspešno je bilo organiziranih več odmevnih strokovnih in družabnih prireditev", je v svojem nagovoru poudaril predsednik društva, Jože Simončič. Ob tej priložnosti je društvo tradicionalno izdalo društveni bilten, v katerem smo analizirali vse pretekle aktivnosti zadnjega leta, navedli rezultate društvenega ocenjevanja vin in oceno degustacijske komisije, ki je naša vina ocenila.

Po izvolitvi organov zbora, smo se z minuto molka poklonili članom, ki so nas zapustili v zadnjem letu. Po sprejetju zapisnika zadnjega občnega zbora in podanih poročilih predsednika društva Jožeta Simončiča, blagajnika Aleša Germovška in članov Nadzornega odbora, sta zbor pozdravila župan Srečko Ocvirk in predsednik DV Studenec Brane Arih. V nadaljevanju je bil sprejet še plan dela za letos, potrjena je bila (nespremenjena) letna članarina. Svečano so bili razglašeni rezultati društvenega ocenjevanja vin, kot se za 35. obletnico ocenjevanj tudi spodobi. Zbrane je nagovorila vinska kraljica Slovenije, Maja Žibert. Pri izpolnjevanju njenega poslanstva smo ji zaželeli vse najlepše.

Zbrani so v nadaljevanju, po večerji in urbanem petju pevcev iz Trbovelj, poskusili uvrščena vina 35. društvenega ocenjevanja vin.

groz pozimi

fito-info

iskalnik reg. FFS >>>

BBCH skala >>>